Lataa ilmainen mobiiliapp ja voit voittaa sähköpyörän tai älykellon

Lataa puhelimeesi ilmainen Puhas-mobiiliapp ja hoida jäteasiasi helposti silloin, kun sinulle sopii. Lataa sovellus Play Kaupasta tai App Storesta ja kirjaudu sisään omalla asiakasnumerollasi.

Osallistu arvontaan! 

Arvomme sähköpyörän ja älykellon kampanja-aikana 19.4.–24.6.2021 sovelluksen ladanneiden kesken. Lähetä sovelluksen kautta palaute: Osallistun arvontaan. Arvomme palkinnot 30.6.2021.

Kilpailun järjestäjä  

Puhas Oy (myöhemmin “Järjestäjä”), y-tunnus 1067047–0

Arvontaan osallistuminen 

Arvontaan osallistutaan lataamalla Puhas-mobiilisovellus 19.4.–24.6.2021 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.

Palkinnot 

Arvontaan osallistutaan lataamalla mobiilisovellus ja sen jälkeen ilmoittautumalla arvontaan sovelluksen palauteosion kautta. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan sähköpyörä ja älykello. Sähköpyörän tyyppi on APACHE MATTA TOUR MX3 18” (arvo 2199 €), ja älykellon voittaja voi valita kahdesta vaihtoehdosta: Garmin Vivoactive 4s (arvo 239 €) tai Apple Watch Series 3 (arvo 249 €).

Palkintoa ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinnon saajan tulee noutaa sähköpyörä arvonnan järjestäjän toimipisteestä. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot, tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida antaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta antaa vastaavaa korvausta voittajalle.

Alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voidaan osallistua 19.4.–24.6.2021 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 30.6.2021.

Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo Puhas -mobiilisovelluksen ladanneiden joukosta voittajat, joille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei täytä osallistumisoikeuden ehtoja tai mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan ja siitä tiedottamiseen. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti Puhas Oy:n tietosuojaselosteen mukaan.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. 

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 

Mobiiliappilla saat tietoa nopeasti

  • Näet tuoreimmat uutisemme.
  • Löydät ajantasaista tietoa lajittelusta.
  • Löydät nopeasti oikean kierrätyspaikan tai palvelupisteen.

Ehdit hoitaa jäteasiat silloin kun sinulle sopii

Sähköinen asiointi palvelee sinua 24/7. Kirjautumalla palveluun voit

  • liittyä jätehuoltoon
  • tarkastella omia tietojasi
  • tehdä muutoksia jätehuoltoon
  • tarkistaa seuraavan tyhjennyspäivän
  • tarvittaessa tilata lisätyhjennyksen
  • ilmoittaa kompostoinnista.

Voit varata peräkärryn

Kontiosuon jätekeskuksella on vuokrattavana kaksi henkilöauton peräkärryä. Kärryt ovat varustettuja lisälaidoilla ja kuomuilla. 

Voit varata peräkärryn asiakaspalvelustamme, paikan päällä Kontiosuon jätekeskuksesta tai Puhas-mobiilisovelluksella. 

Voit tehdä alustavan vaihtolavavarauksen

Tilaa vaihtolava remontissa, rakentamisessa, pihan tai varastojen siivouksessa, muutoissa tai talkoissa syntyvien isojen jätemäärien kuljetukseen. Saat kätevästi isot määrät jätettä kiertoon vuokrattavan lavan kyydissä. 

Voit käyttää lavaa yksi- tai kaksilokeroisena käännettävän väliseinän ansiosta, joten lavalla on kätevä kuljettaa kahta eri jätelajia samalla kertaa. 

Ajankohtaista

Keräysautomme liikkeellä ti 22.6 Hammaslahdessa, Heinävaarassa, Kiihtelysva...

Tuothan kodin vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet keräykseen, katso uudistuneet keräyspisteemme! Tuothan kodin vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet keräykseen, katso uudistuneet keräyspisteemme!

Juhannus vaikuttaa palveluihimme

Juhannus voi siirtää jäteastioiden tyhjennyspäivää... Juhannus voi siirtää jäteastioiden tyhjennyspäivää yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepä...

Kartongin ja muovin syväkeräysastioiden tyhjennyshinnat nousevat 1.7.

Lasipakkaus- ja metalliastiat tyhjennetään edelleen maksutta. Lasipakkaus- ja metalliastiat tyhjennetään edelleen maksutta.