MILLAINEN ON HYVÄ KERÄYSPAIKKA?

Keräyspaikan suunnittelu

Vapaa-ajan asunnoilla jäteastia on hyvä sijoittaa siten, että jäteautolla ei tarvitse tulla laisinkaan mökkitielle tai mökin pihaan. Jäteastian sijoituspaikkaa valitessa kannattaa pohtia, onko astian läheisyydessä jäteautolle riittävää kääntöpaikkaa, ja kestääkö astian sijoituspaikka jopa 26-tonnisen jäteauton painon.  Kelirikkoaika aiheuttaa sivuteille ja jäteauton kulkemiselle  omat haasteensa, mikä on hyvä huomioida jäteastian sijaintipaikkaa valitessa.

Lisäpalvelumaksut

Vapaa-ajan asunnot sijaitsevat usein pitkien mökkiteiden päässä ja saarissa. Tällöin on mietittävä tarkkaan, minne keräyspaikan perustaa. Astian paikkaa valitessa tulee ottaa huomioon, että keräyspaikan perustamiselle toisen maalle tulee olla maanomistajan lupa. Lisäksi on otettava huomioon mahdolliset lisäpalvelumaksut, joita saattaa aiheutua esim. jätehuoltomääräyksistä poikkeavasta keräyspaikasta.

Lisätietoa keräyspaikasta saat jätehuoltomääräyksistä ja asiakaspalvelustamme. Kysy lisää vaihtoehdoista, autamme keräyspaikan valinnassa mielellämme!