KONTIOLAHDEN JÄTEASEMA

Palvelemme maanantaisin klo 15 - 19 ja torstaisin klo 9 - 13 (ei arkipyhinä).
Palvelemme puhelimitse aukioloaikoina, p. 050 326 4017.

Osoitteemme on Nosturikatu 4, 80770 Kontiolahti As.

Jäteasemalla otetaan vastaan pienkuormia, joiden enimmäistilavuus on 5 m3. Kotitalouksille ja yrityksille on omat hinnastonsa.

Toimi näin

  1. Maksa kuorma toimistoon pankki- tai luottokortilla.
  2. Turvallisuussyistä pidä lemmikit ja lapset autossa.
  3. Lajittele huolellisesti erikseen vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, paperi, kartonki, lasi, metalli, puu, maa- ja kiviainekset, kestopuu, bitumikate, kipsilevyt, risut, haravointijätteet, poltettavat jätteet ja loppujäte. Muista lajitella erikseen risut ja haravointijätteet niiden erilaisen jatkokäsittelyn takia. 
  4. Kysy neuvoa henkilökunnalta tarvittaessa.
  5. Huolehdithan, että purkupaikka jää siistiksi.
  6. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet

Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet otetaan kotitalouksilta vastaan veloituksetta. Sähkölaitteita ja vaarallisia jätteitä saa tuoda vain jäteaseman aukioloaikoina.

Yritysten vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita ei oteta vastaan jäteasemalle, vaan ne on vietävä Kontiosuon jätekeskukseen.
Yritysten vaarallisten jätteiden hinnasto Kontiosuon jätekeskuksessa >
 

Ekopiste

St1:n pihassa aikaisemmin ollut ekopiste on siiretty jäteaseman ulkopuolelle. Ekopisteeseen kotitaloudet voivat lajitella lasin, metallin, paperin ja kartongin. Lisäksi UFF:n vaatekeräyskonttiin voi jättää muovipussiin pakattuina käyttökuntoiset ja puhtaat vaatteet, kengät, laukut, kodintekstiilit, lelut ja urheilutarvikkeet. 

Lukollinen aluekeräyspiste

Jäteaseman ulkopuolella sijaitsee lukollinen poltettavan jätteen aluekeräyspiste, joka on tarkoitettu vapaa-ajan asuntojen päivittäin syntyvän kotitalousjätteen vastaanottopisteeksi. Käyttöoikeus on vain aluekeräyspistemaksun maksaneilla.