POLVIJÄRVEN JÄTEASEMA

Palvelemme tiistaisin klo 9 - 13 ja torstaisin klo 14 - 18 (ei arkipyhinä).
Palvelemme puhelimitse aukioloaikoina, p. 050 597 0254.

Osoitteemme on Ahertajantie 2, 83700 Polvijärvi.

Jäteasemalla otetaan vastaan pienkuormia, joiden enimmäistilavuus on 5 m3. Kotitalouksille ja yrityksille on omat hinnastonsa.

Toimi näin

  1. Maksa kuorma toimistoon pankki- tai luottokortilla. 
  2. Turvallisuussyistä pidä lemmikit ja lapset autossa.
  3. Lajittele huolellisesti erikseen vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, paperi, kartonki, lasi, metalli, puu, maa- ja kiviainekset, kestopuu, bitumikate, kipsilevyt, risut, haravointijätteet, poltettavat jätteet ja loppujäte. Muista lajitella erikseen risut ja haravointijätteet niiden erilaisen jatkokäsittelyn takia. Kysy aina neuvoa henkilökunnalta tarvittaessa.
  4. Huolehdithan, että purkupaikka jää siistiksi.
  5. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!

Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet

Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet otetaan kotitalouksilta vastaan veloituksetta. Sähkölaitteita ja vaarallisia jätteitä saa tuoda vain jäteaseman aukioloaikoina.

Yritysten vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita ei oteta vastaan jäteasemalle, vaan ne on vietävä Kontiosuon jätekeskukseen.
Yritysten vaarallisten jätteiden hinnasto Kontiosuon jätekeskuksessa >

Ekopiste

Jäteaseman ulkopuolella olevaan ekopisteeseen kotitaloudet voivat lajitella lasin, metallin, paperin ja kartongin. Lisäksi UFF:n vaatekeräyskonttiin voi jättää muovipussiin pakattuina käyttökuntoiset ja puhtaat vaatteet, kengät, laukut, kodintekstiilit, lelut ja urheilutarvikkeet.