Vuokraa peräkärry

Kontiosuon jätekeskuksella on vuokrattavana henkilöauton peräkärry. Kärry on varustettu lisälaidoilla ja kuomulla.

Vuokra-aika

Vuokra (sis. alv 24 %)

4 tuntia

10 €

1 vuorokausi

20 €

Kärryn tiedot

Jarruton telikärry, kantavuus 750 kg. Mitat: pituus 3 m, leveys 1,35 ja laidat 0,60 m (0,2 m + lisälaidat 0,4 m). Kuomu n. 0,9 m.

Vuokraehdot

  • Vuokra maksetaan ennen vuokra-ajan alkua pankki- tai luottokortilla Kontiosuon jätekeskuksella.
  • Vuokraaja huolehtii peräkärryn tavanomaisesta puhdistamisesta ennen kärryn palauttamista vuokranantajalle. Vuokraaja korvaa peräkärryn epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset.

  • Peräkärry on palautettava sovittuun paikkaan sovitun vuokra-ajan päättyessä. Jos peräkärryä ei ole palautettu vuokra-ajan päättyessä eikä vuokra-ajan pidentämisestä ole sovittu vuokranantajan kanssa, peräkärrystä tehdään varkausilmoitus poliisille.

  • Vuokraajan on maksettava ennalta sovitun vuokra-ajan ylityksestä hinnaston mukainen vuokra kaksinkertaisesti. Peräkärryn palauttaminen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä ei oikeuta vuokran palauttamiseen.

  • Vuokraaja on velvollinen maksamaan kaikki vuokra-aikana peräkärryn käyttämisestä aiheutuvat pysäköinti- ja pysäköintivirhemaksut, ylikuormausmaksut sekä muut haltijavastuun perusteella vuokranantajalle määrätyt maksut.

Vahinkotapaukset

  • Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle peräkärryssä ilmenneestä virheestä tai peräkärryä kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille.

  • Vuokraaja on vastuussa korvaamaan peräkärrylle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä kadonneet osat ja lisävarusteet. Lisäksi, mikäli kärryä joudutaan vahingosta johtuen korjauttamaan, vuokraaja on velvollinen korvaamaan seisonta-ajalta hinnaston mukaisen vuorokausivuokran, kuitenkin enintään 5 vuorokaudelta. Seisonta-aika alkaa kulua vahinkopäivästä.

Varaukset

Peräkärryn voi varata asiakaspalvelustamme tai paikan päällä Kontiosuon jätekeskuksen vaakatoimistosta.