TALOYHTIÖT

Puhas Oy tarjoaa osakaskuntiensa asukkaille jätehuollon palvelut. Jätelaki sekä kunnalliset jätehuoltomääräykset velvoittavat kiinteistöjä liittymään kunnan järjestämään jätehuoltoon.

Palvelua perusmaksulla

Kotitalouksien käytössä ovat hyötyjätteiden keräykseen tarkoitetut ekopisteet sekä vaarallisten jätteiden ja käytöstä poistettujen sähkölaitteiden keräyspisteet. Ekopisteiden ylläpito ja vaarallisten jätteiden huolto kustannetaan asuinhuoneistokohtaisella perusmaksulla.

Jätteiden lajittelu taloyhtiössä

Mitä biojätteeseen voi laittaa? Entäpä tarvitseeko lasipurkista poistaa etiketti ennen keräysastiaan laittamista? Lue lisää lajitteluohjeistamme. Voit myös ladata sähköisen lajitteluoppaan koneellesi, hakea paperiversioita toimistoltamme tai pyytää meitä postittamaan oppaita kotiisi. Pääset tutustumaan esitteisiimme Tietopankissa.

Jäteneuvonta

Järjestämme jäteneuvontatilaisuuksia taloyhtiöille, taloyhtiöiden hallituksille sekä isännöitsijöille. Jäteneuvonta on maksutonta. Meitä voi myös pyytää mukaan muihin tilaisuuksiin, joissa on tarvetta jätehuoltoalan asiantuntijalle.