TALOYHTIÖT

Puhas Oy tarjoaa osakaskuntiensa asukkaille jätehuollon palvelut. Taloyhtiön jätehuoltoa sopiessa on varmistettava, että jätehuolto on järjestetty Jätelain sekä kunnallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti.

Näiltä sivuilta sekä asiakaspalvelustamme saa tarpeellista tietoa jätehuollon järjestämisestä.

Palvelua perusmaksulla

Perusmaksulla katetaan monia käyttöhetkellä veloituksettomia palveluja. Kotitalouksien käytössä ovat hyötyjätteille tarkoitetut ekopisteet sekä vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden vastaanottopisteet ja kiertävät keräysautot. Vuosittain kotiin jaetaan vuosikalenterimme ja Yhteinen juttu -asiakaslehti. Perusmaksulla saa myös Joensuun alueellisen jätelautakunnan palvelut sekä Liperissä ja Kontiolahdella kunnan tarjoamia muita jätehuoltopalveluja kuten puutarhajätteen vastaanottoa.

Jätteiden lajittelu taloyhtiössä

Mitä biojätteeseen voi laittaa? Entäpä tarvitseeko lasipurkista poistaa etiketti ennen keräysastiaan laittamista? Lue lisää lajitteluohjeistamme. Voit myös ladata sähköisen lajitteluoppaan koneellesi, hakea paperiversioita toimistoltamme tai pyytää meitä postittamaan oppaita kotiisi. Pääset tutustumaan esitteisiimme Tietopankissa. Toimistollamme on myös saatavilla sekä maksullisia että veloituksettomia lajittelutauluja jätekatoksiin.

Jäteneuvonta

Järjestämme jäteneuvontatilaisuuksia taloyhtiöille, taloyhtiöiden hallituksille sekä isännöitsijöille. Jäteneuvonta on maksutonta. Meitä voi myös pyytää mukaan muihin tilaisuuksiin, joissa on tarvetta jätehuoltoalan asiantuntijalle.