20.05.2019

Kontiolahden jäteasema palvelee la 25.5. klo 9–15

Kontiolahden jäteasema, Nosturikatu 4, palvelee lauantaina 25.5  klo 9–15.  Kontiolahden kunta järjestää samanaikaisesti Lehmo Siistiksi! -tapahtuman klo 9–15 Lehmon jääurheilualueen kentällä Ruottisenahon kadun varrella (Ruottisenahonkatu 17). 

Lehmo siistiksi! -tapahtumassa ovat mukana Puhas Oy, Lehmon pallo, Omakotiyhdistys, Lehmon Martat ja Lions Club Höytiäinen. Alueella toimii Puhas Oy:n POP UP- jäteasema, jossa otetaan vastaan kotitalouksien vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, metallia, lasia, posliinia ja muita pieniä jätejakeita, jotka eivät kuulu poltettavan jätteeseen. Paikalla  on neuvotaa kompostoinnista, jäteasemista, vaarallisista jätteistä ja biojätteen erilliskeräyksestä. Alueella on kahvi-, mehu- ja pullatarjoilu sekä makkaran myyntiä. Paikalla on myös kirpputori, jonne voi tulla kuka tahansa myymän tavaroitaan.

Tapahtuman aikana yhdistyksien talkoolaiset siivoavat yleisiä alueita eri puolilla Lehmoa. Yhdistykset järjestävät myös suurien jäte-esineiden kuljetuspalvelua Lehmon alueella sekä metallin keräykseen tapahtumapaikalle että Kontiolahden jäteasemalle mm. huonekaluja. Tavoitteena on siistiä aluetta, tutustua toisiinsa pullakahvien merkeissä ja saada tietoa alueen palveluista. 

Lehmon ja Kirkonkylän risunkeräyspisteet ovat normaalisti avoinna klo 10–15.

Tervetuloa siistimään Lehmon aluetta ja keskustelemaan kierrätysasioista!