29.01.2019

Tervetuloa Liperin jäteaseman avajaisiin ke 30.1.2019 klo 11.15. - 13

 

Avaamme Liperin Ylämyllylle uudenlaisen itsepalveluperiaatteella toimivan jäteaseman keskiviikkona 30.1.2019 klo 11.15–13. Jäteasema sijaitsee osoitteessa Kierrätyskuja 1. Avaajana toimii Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen.

Liperin jäteasema on Suomessa ensimmäinen punnitukseen perustuva itsepalveluperi-aatteella toimiva jäteasema. Tätä ennen vain Helsingissä HSY:llä on käytössä itsepalvelu-periaatteella toimiva asema.

Avajaisaikana emme ota vastaan jätteitä. Aloitamme jätteiden vastaanoton itsepalveluperiaatteella avajaisten jälkeen klo 14 ja palvelemme klo 19 asti. Henkilökuntamme on opastamassa asiakkaita paikan päällä.

Toimintaohjeet ja hinnat Liperin jäteasemalla >

Jatkossa henkilökuntamme palvelee jäteasemalla arkisin tiistaina ja perjantaina klo 14–18. Palveluaikojen ulkopuolella Liperi jäteasemalla voi asioida itsepalveluperiaatteella joka päivä klo 6–22. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit.

Avajaistilaisuus on kaikille avoin, ja toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan jäteaseman palveluihin ja toimintaan! Tarjoamme kävijöille hernekeittoa ja pullakahvit.