09.04.2019

Tilaa jäteastian pesu 30.4. mennessä

 

 

Jäteastian puhtaanapito on tärkeää. Puhdas astia lisää käyttömukavuutta niin asiakkaalle kuin jätteenkuljettajallekin ja vähentää hajuhaittojen muodostumista ympäristöön.

Jäteastioille on tilattavissa kauttamme neljää erilaista pesutyyppiä. Lue lisää hinnoista ja pesutyypeistä https://www.puhas.fi/hinnat/jateastioiden-pesut.html.

 

Biojäteastiat

Biojäteastiat pestään kaksi kertaa vuodessa, ja peruspesu sisältyy tyhjennyshintoihin. Mikäli biojäteastia pestään tilauksesta tai sille halutaan erityyppinen pesu kuin peruspesu, on pesukäynti maksullinen.

 

Poltettavan jätteen astiat

Poltettavan jätteen astioiden pesu on maksullinen. Omakotitalojen tai vapaa-ajan asuntojen pesutilaukset tulee tehdä asiakaspalveluumme 30.4.2019 mennessä. Mikäli olet edellisenä vuonna tilannut pesupalvelun jatkuvana palveluna, pesu tulee jatkossa automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä uutta tilausta tänä vuonna.

 

Vähintään kolmen huoneiston asuinkiinteistöille poltettavan jätteen astioiden pesu tulee automaattisesti. Pesut suoritetaan 1.5. - 31.10. välisenä aikana ilman erillistä pesutilausta. Pesu ei sisälly tyhjennyshintaan, vaan siitä veloitetaan erikseen.  Automaattisesti tuleva pesu on ns. peruspesu. Pesut voi halutessaan perua tai tilata peruspesun sijaan toisen pesutyypin. Perumiset ja pesutyyppien muutokset tämän vuoden osalta tulee tehdä asiakaspalveluumme 30.4.2019 mennessä.

 

Myös muilla kiinteistöillä on mahdollisuus pesupalveluun. Pesun voi tilata asiakaspalvelustamme. 30.4.2019 mennessä tehdyt pesutilaukset ehtivät varmasti pesulistalle, mutta pesupalvelun mahdollisuutta voi tiedustella myös myöhemmin.