Kaarra Kontiokaareen ja kierrätä materiaalit helposti ja nopeasti!

Kontiokaari on uusi, nykyaikainen itsepalveluasema jätteille ja kierrätettäville materiaaleille Joensuussa. Kontiokaaressa voit asioida henkilö- tai pakettiautolla. Itsepalveluasema on tarkoitettu sekä kotitalous- että yritysasiakkaille.

Kontiokaari on avoinna joka päivä klo 6–22, myös viikonloppuisin. Henkilökunta on paikalla arkisin ma–pe klo 8–16. Kontiokaaren osoite on Kontiosuontie 7, 80260 Joensuu. Kuorma maksetaan pankki- tai luottokortilla.

Huomaa, että Kontiokaaren vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kentälle voit ajaa suoraan ja tuoda maksutta kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita arkisin klo 8–16, jolloin henkilökuntamme on paikalla, ks. alla oleva kartta ja kenttä numero 3.

Tervetuloa!

Rekisteröidy Kontiokaareen 

Kun olet rekisteröitynyt, maksu hoituu automaattisesti tililtäsi.


Kirjaudu tästä asiakasportaaliin


Kontiokaaren kartta

  1. Lajittelukentällä voit lajitella jätekuorman jätteen ja materiaalin mukaan. 
  2. Puutarhajätekentällä lajittele haravointijätteet sekä risut ja oksat erikseen. 
  3. Vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kentälle voit tuoda maksutta kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita arkisin klo 8–16, jolloin henkilökuntamme on paikalla. Voit tuoda silloin maksutta myös metallia, paperia, lasi- ja kartonkipakkauksia, lamppuja, alle 10 litran verran posliini-, keramiikka-, lasi- ja kristalliesineitä.
     

Hinnat Kontiokaaressa

Näin toimit Kontiokaaressa

  1. Tunnistaudu itsepalvelupäätteellä ja valitse jätetyyppi: Lajiteltava jäte tai Puutarhajäte.
    Ota talteen QR-koodilipuke. QR-koodin avulla pääset liikkumaan alueella, ellei kamera tunnista autosi rekisterinumeroa.
  2. Aja tulovaa’alle, joka punnitsee kuormasi. Sen jälkeen vie kuormasi jätelajille osoitettuun paikkaan. Seuraathan opasteita. Voit tarkistaa myös Lajittelun ABC:stä, mihin loosiin jäte tai materiaali kuuluu.
  3. Aja lopuksi lähtövaa’alle punnitukseen ja sen jälkeen maksupäätteelle tai suoraan ulos, jos olet rekisteröitynyt etukäteen Kontiokaaren asiakasportaalissa.

Katso opasvideot