Kaarra Kontiokaareen ja kierrätä materiaalit helposti ja nopeasti!

Kontiokaari on uusi, nykyaikainen itsepalveluasema jätteille ja kierrätettäville materiaaleille Joensuussa. Kontiokaaressa voit asioida henkilö- tai pakettiautolla. Itsepalveluasema on tarkoitettu sekä kotitalous- että yritysasiakkaille. Kontiokaaren osoite on Kontiosuontie 7, 80260 Joensuu.

Kontiokaari on avoinna itsepalveluna joka päivä klo 6–22, myös viikonloppuisin. Kuorma maksetaan pankki- tai luottokortilla.

Henkilökunta on paikalla Kontiokaaressa arkisin ma-ke klo 13–19 ja to–pe klo 9–15.

HUOMIO! Henkilökunnan ollessa paikalla voit tuoda kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita maksutta ns. alakentälle, kartassa numero 3. Otamme alakentälle vastaan maksutta myös metallia, lamppuja, kestopuuta alle 1 m3 verran, palosammuttimia enintään 5 kpl kerrallaan, paperia, puhtaita lasi- ja kartonkipakkauksia, lasi-, posliini- ja kristallijätettä alle 25 litraa sekä käyttökelpoiset vaatteet, kengät, laukut ja tekstiilit tiiviisti muovipusseihin pakattuina.
Voit ajaa alakentälle suoraan menemättä maksulliselle puolelle ja ilman auton punnitusta.

Tervetuloa!

Rekisteröidy Kontiokaareen 

Kun olet rekisteröitynyt, maksu hoituu automaattisesti tililtäsi.


Kirjaudu tästä Kontiokaaren käyttäjäksi


Kontiokaaren kartta

  1. Lajittelukentällä voit lajitella jätekuorman jätteen ja materiaalin mukaan. 
  2. Puutarhajätekentällä lajittele haravointijätteet sekä risut ja oksat erikseen. 
  3. Vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kentälle voit tuoda maksutta kodin vaarallisia jätteitä ja sähkölaitteita arkisin, kun henkilökuntamme on paikalla. Voit tuoda silloin maksutta myös metallia, paperia, lasi- ja kartonkipakkauksia, lamppuja, alle 25 litran verran posliini-, keramiikka-, lasi- ja kristalliesineitä.

Huomio! Kontiokaaressa ei ole biojätteen eli ns. elintarvikejätteen vastaanottoa. Jos esimerkiksi pakastimesi menee rikki eikä ole mahdollista laittaa ruokajätettä kompostiin tai biojätteen keräysastiaan, vie elintarvikejäte Kontiosuon jätekeskukseen.

Hinnat Kontiokaaressa

Näin toimit Kontiokaaressa

  1. Tunnistaudu itsepalvelupäätteellä ja valitse jätetyyppi: Lajiteltava jäte tai Puutarhajäte.
    Ota talteen QR-koodilipuke. QR-koodin avulla pääset liikkumaan alueella, ellei kamera tunnista autosi rekisterinumeroa.
  2. Aja tulovaa’alle, joka punnitsee kuormasi. Sen jälkeen vie kuormasi jätelajille osoitettuun paikkaan. Seuraathan opasteita. Voit tarkistaa myös Lajittelun ABC:stä, mihin loosiin jäte tai materiaali kuuluu.
  3. Aja lopuksi lähtövaa’alle punnitukseen ja sen jälkeen maksupäätteelle tai suoraan ulos, jos olet rekisteröitynyt etukäteen Kontiokaaren asiakasportaalissa.

Katso opasvideot